Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Beurskens, metselaar-aannemer, geboren te Horn op 6 mei 1864, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 januari 1949, zoon van Wilhelmus Beurskens en Anna Elisabeth Tulkens.


Hij is getrouwd te Roermond op 24 juni 1890 (1) met
Joanna Catharina Smits, naaister, geboren te Swalmen op 14 januari 1868, dochter van Joannes Hubertus Smits en Antonia Maria Geene.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Roermond op 23 november 1908 (2) met
Johanna Hubertina Maria Peters, geboren te Utrecht rond 1865, dochter van Gerardus Theodorus Peters en Elisabeth Catharina Hendrica Entchen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina