Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Hubertina Coumans, geboren te Heel en Panheel rond 1863, dochter van Reinier Coemans en Severina Hubertina Suntjens.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 17 april 1891 met
Antoon Schreurs, brouwersknecht en landbouwer, geboren te Beegden rond 1861, zoon van Peter Antonius Schreurs en Anna Maria Franssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter, geboren te Beegden op 15 januari 1894.
  • 3 : Severina Hubertina, geboren te Beegden op 8 november 1895.
    Zij is getrouwd te Beegden op 15 april 1922 met Joannes Hubertus Wassenberg, lijnwerker, geboren te Beegden rond 1891, zoon van Jan Hubert Wassenberg en Petronella Catharina Schreurs.
  • 5 : Maria Agnes, geboren te Beegden op 6 oktober 1899.
  • 6 : Godfried Hubert, geboren te Beegden op 27 september 1901.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina