Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Emma Catharina Maria Beurskens, geboren te Horn op 11 mei 1887, overleden aldaar op 18 november 1908, dochter van Hubert Beurskens en Lucia Anna Hubertina Piels.


Zij is getrouwd te Horn op 25 oktober 1907 met
Arthur Francois Graebe, timmerman en schrijnwerker, geboren te Brussel (B) op 19 september 1881, wonende te Horn, overleden aldaar op 29 augustus 1951, zoon van Marie Hélène Francoise Graebe.
(Hij is later getrouwd te Horn op 2 mei 1919 met Margaretha Willemina Mooren, geboren te Haelen op 13 januari 1885, wonende te Horn, overleden aldaar op 13 juni 1959, dochter van Henricus Mooren en Johanna Maria Spee.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Lucia Maria, geboren te Horn op 18 maart 1908, overleden op 9 januari 1980.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina