Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Hubertina Lutters, geboren te Horn op 26 oktober 1851, overleden aldaar op 14 mei 1938, begraven aldaar, dochter van Hermanus Lutters en Anne Marie Vermeulen.


Zij is getrouwd te Horn op 8 februari 1892 met
Andreas Hubertus Knippenberg, landbouwer, geboren te Horn op 1 april 1858, overleden aldaar op 3 december 1918, zoon van Peter Johannes Hubertus Knippenberg en Anna Christina Vermeulen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina