Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Catharina Hubertina Hammes, geboren te Horn op 10 april 1887, overleden op 23 juni 1964, begraven te Horn, dochter van Wilhelmus Hammes en Petronella Hubertina Timmermans.


Zij is getrouwd te Horn op 1 september 1919 met
Paulus Hubert Hendrikx, hoofdonderwijzer, geboren te Horn op 6 december 1888, overleden te Roermond (Z) op 4 juni 1974, begraven te Horn op 8 juni 1974, zoon van Leonard Hubert Hendrikx en Petronel Oijen.
(Hij was later gehuwd met Elise Marie Antonette Fermin, geboren te Delft op 22 oktober 1890, overleden te Heythuysen op 3 oktober 1979, dochter van Hubert Noël Henri Fermin en Helena Johanna Funnekotter.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina