Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Josef Michael Freij, winkelchef, geboren te Epe op 20 oktober 1888, overleden te Venlo op 27 februari 1952, zoon van Michael Freij en Catharina Limburg.


Hij is getrouwd te Horn op 9 november 1920 (1) met
Maria Leonarda Hubertina van Gevelt, geboren te Horn op 3 oktober 1893, overleden te Blerick op 19 juli 1929, dochter van Hendrik Hubert van Gevelt en Odilia Christina Alers.

Hij was gehuwd (2) met
Anna Maria van Haaren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina