Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Alers, geboren te Horn op 5 februari 1874, overleden te Swalmen op 8 april 1911, dochter van Joannes Alers en Anna Christina Beulen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 4 april 1902 met
Wilhelmus Hubertus Sampers, landbouwer, geboren te Linne op 19 april 1876, overleden te Swalmen op 25 januari 1964, zoon van Andreas Hubertua Sampers en Maria Catharina Adams.
(Hij is later getrouwd op 20 november 1911 met Windelina Hubertina Sillen, geboren te Swalmen op 24 september 1881.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina