Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Allers, spoorwegbeambte en boekhandelaar, geboren te Horn op 13 maart 1871, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 5 oktober 1951, zoon van Joannes Alers en Anna Christina Beulen.


Hij is getrouwd te Roermond op 21 mei 1901 met
Maria Hubertina Elisabeth Cillekens, dienstbode, geboren te Heythuysen op 11 september 1873, overleden te Swalmen op 27 december 1926, dochter van Paulus Hubertus Cillekens en Ida Hubertina Kurstjens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina