Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jozef Hubert Ramaekers, emballagemeester, geboren te Horn op 19 januari 1912, overleden aldaar op 13 november 1977, zoon van Willem Hubert Ramaekers en Wilhelmina Scheepers.


Hij is getrouwd te Beesel op 6 juni 1941 met
Joanna Mechtilda Lamberta Steeghs, geboren te Beesel op 26 maart 1910, overleden te Roermond op 24 april 1999, dochter van Antonius Hubertus Steeghs en Maria Catharina van Tegelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina