Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Ramaekers, geboren te Horn op 29 oktober 1901, overleden te Venlo op 28 november 1980, dochter van Willem Hubert Ramaekers en Wilhelmina Scheepers.


Zij is getrouwd te Maasbree op 19 oktober 1925 met
Jacobus Coort, grondarbeider, geboren te Deurne en Liessel op 13 september 1894, zoon van Arie Coort en Maria Petronella van de Ven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina