Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna van de Boel, geboren te Horn op 27 juni 1904, wonende aldaar, overleden op 18 oktober 1996, begraven te Horn, dochter van Jacobus van de Boel en Margaretha Hubertina Gubbels.


Zij is getrouwd te Horn op 28 augustus 1931 met
Willem Hubert Mevissen, voormankantonnier en chauffeur, geboren te Horn op 22 juli 1902, wonende te Roermond, overleden op 25 juni 1979, begraven te Horn, zoon van Peter Theodoor Hubert Mevissen en Gertrudis Hubertina Opbroek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Wilhelmus Hubertus, bedrijfsleider timmerfabriek, geboren te Horn op 16 november 1932, wonende te Kerkrade en te Horn, overleden te Kerkrade op 2 februari 1998.
    Hij is getrouwd te Roggel op 15 juli 1960 met Maria Elisabeth Petronella Simons, geboren te Roggel op 25 mei 1931, overleden te Landgraaf op 25 juni 2020, gecremeerd te Kerkrade op 2 juli 2020, dochter van Michiel Simons en Albertina Gertrudis Winkelmolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina