Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Hubertina van de Boel, geboren te Horn op 8 maart 1896, wonende aldaar, dochter van Jacobus van de Boel en Margaretha Hubertina Gubbels.


Zij is getrouwd te Horn op 31 juli 1939 met
Hubertus Josephus Konickx, tuinier, geboren te Heythuysen op 22 mei 1883, wonende aldaar, overleden te Roermond op 18 mei 1962, zoon van Petrus Konickx en Maria Catharina Berben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina