Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Wulms, landbouwer, geboren te Maasniel op 27 juli 1831, overleden te Horn op 7 juni 1899, zoon van Joannes Wulms en Catharina Cox.


Hij is getrouwd te Horn op 14 oktober 1871 met
Gertrudis Colbers, landbouwster, geboren te Horn op 24 november 1838, overleden aldaar op 3 mei 1931, dochter van Peter Colberts en Anna Maria aan den Boom.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna, geboren te Horn op 21 maart 1874, wonende aldaar, overleden te Eindhoven op 9 december 1945.
    Zij is getrouwd te Horn op 23 april 1909 met Mathijs Hubertus Nijskens, landbouwer, geboren te Haelen op 4 september 1870, wonende te Horn, overleden aldaar op 15 juli 1923, zoon van Wilhelmus Nijskens en Jakoba Verstegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina