Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Delissen, dienstmeid, geboren te Ittervoort op 23 augustus 1870, overleden te Horn op 10 augustus 1942, dochter van Jan Delissen en Joanna Catharina Opgenhoffen.


Zij is getrouwd te Beegden op 25 september 1891 met
Jacobus Hubertus Bremmers, metselaar, geboren te Horn op 2 juni 1864, wonende aldaar, overleden te Haelen op 28 januari 1945, zoon van Hendrik Bremmers en Margareta Hubertina Leenen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Willem Hubert, geboren te Horn op 26 maart 1899, overleden aldaar op 19 december 1967.
  • 4 : Anna Maria Hubertina, geboren te Horn op 22 juni 1907, overleden te Roermond op 13 augustus 1984.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina