Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Hubertus Derkx, burgemeester en secretaris van Horn, geboren te Buggenum op 10 mei 1886, overleden te Roermond op 27 februari 1933, begraven te Horn, zoon van Jacobus Godefridus Derkx en Elisabeth Verlinden.


Hij is getrouwd te Horn op 2 september 1921 met
Maria Catharina Hubertina Reulen, geboren te Roermond op 7 februari 1887, overleden te Heythuysen op 13 december 1960, begraven te Horn, dochter van Hubertus Reulen en Maria Catharina Hubertina Neelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas Hubertus Josephus Maria, geboren te Horn op 18 augustus 1928, overleden te Roermond op 6 februari 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina