Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Evers, landbouwer, geboren te Horn op 5 maart 1843, overleden aldaar op 15 oktober 1919, zoon van Anthoin Evers en Anne Peters.


Hij is getrouwd te Horn op 23 oktober 1874 met
Beatrix Hendrik, geboren te Horn op 22 mei 1840, overleden aldaar op 21 juni 1917, dochter van Joannes Hendrikx en Catharine Lutters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Antoon, geboren te Horn op 8 december 1877, overleden aldaar op 18 december 1877.
  • 3 : Catharina Hubertina, geboren te Horn op 7 april 1882, overleden te Meijel op 11 mei 1961.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina