Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Oijen, geboren te Horn op 18 april 1906, overleden te Wessem op 3 februari 2005, begraven te Horn op 9 februari 2005, dochter van Joannus Hubert Oijen en Anna Maria Hubertina Knoops.


Zij is getrouwd te Horn op 16 oktober 1931 met
Jan Michiel van de Voort, smid, geboren te Horn op 15 november 1902, overleden op 18 november 1992, begraven te Horn, zoon van Frans Hubert van de Voort en Maria Digna Peters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina