Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Hubert Ingeveld, metselaar, geboren te Horn op 27 juni 1892, wonende te Haelen, overleden aldaar op 10 juni 1983, begraven aldaar, zoon van Leonardus Hubertus Ingeveld en Anna Catharina Hubertina Beurskens.


Hij is getrouwd te Horn op 26 augustus 1921 met
Anna Maria Coolen, geboren te Nunhem op 8 juni 1894, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 17 januari 1972, begraven te Haelen op 20 januari 1972, dochter van Pieter Hendrik Coolen en Anna Maria Schrijnewerkers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mieke, geboren te Haelen op 21 maart 1923, overleden te Roermond (Z) op 26 februari 1984, begraven te Haelen op 29 februari 1984.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina