Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Oijen, geboren te Horn op 4 augustus 1892, overleden aldaar op 16 oktober 1945, begraven aldaar, dochter van Joannus Hubert Oijen en Anna Maria Hubertina Knoops.


Zij is getrouwd te Horn op 15 mei 1918 met
Antoon Hubert Beulen, boekhouder, geboren te Horn op 6 maart 1890, overleden te Horn (V) op 24 september 1971, begraven te Horn, zoon van Peter Hubertus Beulen en Catharina Margaretha Didden.
(Hij was later gehuwd met Josephina Henriette Marie van Waegeningh.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Margaretha Ida, religieuse, geboren te Horn op 13 april 1919, overleden te Haelen op 13 april 2011.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina