Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antonius Wilhelmus Albrink, opzichter-uitvoerder, geboren te Denekamp op 24 maart 1884, overleden te Heerlen op 18 maart 1963, zoon van Gerard Albrink en Gezina Francisca Warger.


Hij is getrouwd te Horn op 4 juli 1922 met
Anna Hubertina Bruisten, geboren te Horn op 10 september 1895, dochter van Joannes Hubertus Bruisten en Carolina Gommans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina