Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Leonardus van den Berg, landbouwer, geboren te Grathem op 1 september 1895, wonende te Baexem, overleden te Roermond (Z) op 15 april 1977, begraven te Baexem, zoon van Theodoor van den Berg en Anna Maria van Tongerlo.


Hij is getrouwd te Maasniel op 20 april 1926 met
Gertrudis Hubertina van Melick, geboren te Maasniel op 22 september 1894, wonende te Baexem, overleden te Roermond (Z) op 13 maart 1974, begraven te Baexem, dochter van Jan Baptist van Melick en Anna Cornelia Creemers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus Mathijs, geboren te Baexem op 7 oktober 1935, wonende aldaar, overleden te Heel en Panheel op 16 november 1952.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina