Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria van Tongerlo, dienstmeid, geboren te Nederweert op 6 november 1853, overleden te Baexem op 20 november 1940, dochter van Pierre van Tongerlo en Joanna Catharina Boonen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 15 februari 1882 (1) met
Arnoldus Scheepers, landbouwer, geboren te Maarheeze op 6 juni 1835, zoon van Hendrik Scheepers en Petronella Schenkels.
(Hij was weduwnaar van Anna Maria van Horrik, geboren te Someren rond 1831, overleden te Nederweert op 19 september 1881, dochter van Pieter van Horrik en Catharina Leenen.)

Zij is getrouwd te Horn op 10 februari 1886 (2) met
Theodoor van den Berg, landbouwer, geboren te Heythuysen op 9 september 1863, zoon van Wilhelmus van den Berg en Anna Maria Sillen.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Joannes Hubertus Leonardus, landbouwer, geboren te Grathem op 1 september 1895, wonende te Baexem, overleden te Roermond (Z) op 15 april 1977, begraven te Baexem.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 20 april 1926 met Gertrudis Hubertina van Melick, geboren te Maasniel op 22 september 1894, wonende te Baexem, overleden te Roermond (Z) op 13 maart 1974, begraven te Baexem, dochter van Jan Baptist van Melick en Anna Cornelia Creemers.
  • 6 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 2 juni 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina