Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hypolite Leon Edmond Hubert Houtappel, koopman, geboren te Maastricht op 11 oktober 1873, overleden aldaar op 6 september 1926, zoon van Hypolite Hubert Nicolas Houtappel en Clemence Caroline Tinant.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 mei 1901 met
Maria Helena Seraphina Geenen, geboren te Heythuysen op 1 november 1872, overleden te Vught op 10 oktober 1950, dochter van Martin Hubert Geenen en Martina Elisabeth Canoij.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina