Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria Berben, geboren te Haelen op 7 mei 1860, overleden te Heythuysen op 4 januari 1918, dochter van Peter Mathijs Berben en Maria Rutjens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 18 april 1896 met
Jacob Schreurs, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 maart 1852, zoon van Jean Schreurs en Guillelmine van de Bool.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 25 april 1881 met Petronella Stappers, geboren te Heythuysen op 5 mei 1853, overleden aldaar op 27 oktober 1894, dochter van Guillaume Stappers en Joanna Raemaekers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina