Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Prinssen, geboren te Heythuysen op 16 november 1867, overleden aldaar op 25 februari 1907, dochter van Petrus Joannes Prinssen en Wilhelmina Konincks.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 2 april 1894 met
Michiel Beurskens, metselaar en aannemer, geboren te Horn op 8 augustus 1869, overleden te Eindhoven op 21 december 1946, zoon van Wilhelmus Beurskens en Anna Elisabeth Tulkens.
(Hij is later getrouwd te Budel op 3 juni 1907 met Peternella Achten, geboren te Budel op 29 juli 1876, overleden te Eindhoven op 16 december 1948, dochter van Michiel Achten en Allegonda Kenis.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Maria Gertruda, dienstbode, geboren te Heythuysen op 29 januari 1895.
    Zij is getrouwd te Roermond op 19 oktober 1915 met Johannes Hendricus Gerritse, remmer bij de N.S., geboren te Utrecht rond 1893, zoon van Hendrik Gerritse en Gerarda Helena Mieris.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 24 februari 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina