Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Laurentius Hendricus Vossen, molenaar, geboren te Heythuysen op 24 mei 1896, zoon van Pieter Jan Vossen en Johanna Deckers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 7 september 1926 (1) met
Angelina Maria Gertrudis Vestjens, geboren te Heythuysen op 16 juni 1896, overleden te Nederweert op 1 december 1933, dochter van Jacobus Hubertus Vestjens en Anna Catharina Brouwers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina Theodora, geboren te Nederweert rond 1933, overleden aldaar op 11 april 1946.

Hij is getrouwd te Nederweert op 18 november 1938 (2) met
Anna Catharina Frenken, huishoudster, geboren te Nederweert op 27 november 1892, dochter van Martinus Frenken en Petronella Linssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina