Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Wilhelmus Gubbels, chauffeur, geboren te Heythuysen op 8 januari 1912, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 december 1995, begraven aldaar, zoon van Jacobus Gubbels en Petronella Gijsen.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 30 december 1940 met
Cornelia Schmitz, geboren te Melick en Herkenbosch op 23 juni 1915, overleden op 27 juni 1977, begraven te Heythuysen, dochter van Christiaan Schmitz en Maria Catharina Weeres.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus Jacobus Wilhelmus, chauffeur, geboren te Heythuysen op 20 april 1952, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 9 april 2017.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina