Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonard Franssen, veearts, geboren te Meijel op 16 februari 1863, overleden te Asten op 24 mei 1938, zoon van Jean Fransen en Joanna Thijssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 18 juni 1894 (1) met
Maria Elisabeth Hubertina Raetsen, geboren te Heythuysen op 30 november 1862, overleden te Meijel op 20 juli 1899, dochter van Antonius Medardus Raetsen en Maria Elisabeth Drenters.

Hij is getrouwd te Asten op 22 augustus 1900 (2) met
Wilhelmina Petronella Baar, geboren te Someren op 6 februari 1868.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Francisca Johanna Elisabeth, geboren te Meijel op 16 december 1901.
  • 2 : Johanna Wilhelmina, geboren te Meijel op 26 december 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina