Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Hendrik Obers, handelsreiziger, geboren te Grathem op 4 juli 1893, overleden te Deurne op 5 februari 1972, zoon van Francis Obers en Helena Maria Steijvers.


Hij is getrouwd te Deurne en Liessel op 12 juni 1923 met
Joanna Theodorora Coopmans, geboren te Deurne op 20 juli 1896, dochter van Gerardus Coopmans en Joanna Theodora Verriet.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina