Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Mathijs Linssen, agent van politie, geboren te Baexem op 8 september 1879, zoon van Gerard Linssen en Helena Maria Steijvers.


Hij is getrouwd te Grubbenvorst op 26 september 1904 met
Petronella Elisabeth Bouten, geboren te Grubbenvorst op 24 april 1883, overleden te Horst op 28 september 1965, dochter van Henricus Hubertus Bouten en Wilhelmina Hubertina Christiaens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina