Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Tulkens, landbouwer, geboren te Heythuysen op 28 februari 1898, overleden te Meijel op 10 maart 1983, begraven op 14 maart 1983, zoon van Hendrik Tulkens en Wilhelmina Beckers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 25 april 1924 (1) met
Maria Cornelia Raemakers, dienstbode, geboren te Nederweert op 3 juni 1871, overleden te Meijel op 13 februari 1926, dochter van Jacobus Raemaekers en Mathea Eickelberg.

Hij is getrouwd te Nederweert op 4 juni 1926 (2) met
Maria Geertruda Rijks, geboren te Nederweert op 26 februari 1898, overleden te Weert (V) op 3 september 1987, dochter van Michiel Rijks en Anna Gertrudis Smolders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Elisa Margaretha, geboren te Meijel, overleden aldaar op 21 november 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina