Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Overmans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 27 januari 1835, overleden te Weert op 12 december 1912, zoon van Hendrik Overmans en Anne Marie Vossen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 mei 1877 met
Gertrudis Elisabeth Cox, geboren te Thorn op 29 januari 1833, dochter van Jan Jakob Cox en Dymphna Tonnaer.
(Zij is eerder getrouwd te Thorn op 18 oktober 1854 met Winandus Geelen, landbouwer, geboren te Thorn op 21 juni 1820, overleden te Saint-Marcel (F) op 14 juli 1873, zoon van Godefroid Geelen en Digna Aquarius.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubert, geboren te Thorn op 23 oktober 1877, overleden aldaar op 8 november 1877.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina