Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Francis Obers, landbouwer, geboren te Grathem op 2 september 1849, overleden te Deurne en Liessel op 20 december 1915, zoon van Leonardus Obers en Petronella Hendrikx.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 januari 1891 met
Helena Maria Steijvers, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 12 april 1855, dochter van Pieter Mathias Steijvers en Henrietta Wilhelmina van Gennep.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 2 juli 1875 met Gerard Linssen, landbouwer, geboren te Horn op 19 januari 1846, overleden te Baexem op 26 juni 1883, zoon van Jean Linssen en Marie Digne Abrahams.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrietta Petronella Angelina, geboren te Grathem op 7 december 1891.
    Zij is getrouwd te Deurne en Liessel op 4 augustus 1920 met Petrus Johannes Lingg, handelsreiziger, geboren te Haarlem op 18 september 1893, zoon van Joseph Lingg en Arnoldina Verberne.
  • 2 : Leonard Hendrik, handelsreiziger, geboren te Grathem op 4 juli 1893.
    Hij is getrouwd te Deurne en Liessel op 12 juni 1923 met Joanna Theodorora Coopmans, geboren te Deurne op 20 juli 1896, dochter van Gerardus Coopmans en Joanna Theodora Verriet.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina