Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Goswin Sillekens, smid en smidsknecht, geboren te Heythuysen op 12 september 1818, wonende te Neer, overleden te Heythuysen op 1 februari 1895, zoon van Godefridus Sillekens en Helena van den Eertwegh.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 3 april 1856 met
Margareta op Heij, landbouwster, geboren te Haelen op 23 februari 1821, overleden te Heythuysen op 9 februari 1891, dochter van Peter op Heij en Wilhelmina Geenen.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 15 oktober 1849 met Theodorus Franssen, landbouwer, geboren te Kessel op 12 september 1818, overleden te Heythuysen op 7 juni 1854, zoon van Joannes Franssen en Ida Cuijpers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, geboren te Heythuysen op 1 januari 1860, overleden aldaar op 21 juli 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina