Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Overmans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 12 december 1903, overleden op 29 oktober 1991, begraven te Heythuysen, zoon van Joannes Overmans en Joanna Schroën.


Hij is getrouwd te Haelen op 27 mei 1935 met
Gertrudis Claessen, geboren te Herdt (D) op 4 augustus 1904, overleden op 14 juli 1992, begraven te Heythuysen, dochter van Theodorus Claessen en Sibilla Katharina Beeck.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina