Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus de Hal, dagloner en landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 oktober 1833, overleden aldaar op 17 februari 1907, zoon van Jean de Hal en Jeanne Barbare Vaessen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 21 september 1865 (1) met
Johanna Hubertina van den Broek, dienstmeid, geboren te Weert op 4 oktober 1830, overleden te Heythuysen op 15 september 1890, dochter van Lucas van den Broek en Matthea van Roij.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 13 juli 1891 (2) met
Joanna Verkoelen, dienstmeid, geboren te Roggel op 16 augustus 1851, overleden te Heythuysen op 20 december 1907, dochter van Leonard Verkoelen en Petronelle Buijsers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 28 september 1893.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina