Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Colbers, dienstmeid, geboren te Neeritter op 5 april 1827, wonende te Grathem, overleden aldaar op 17 januari 1894, dochter van Peter Mathijs Colbers en Aldegonda Windelen.


Zij is getrouwd te Grathem op 21 mei 1859 met
Pieter Mathijs Lemmen, dienstknecht, geboren te Grathem op 8 maart 1823, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 april 1900, zoon van Cornelis Lemmen en Catharina Lemmers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Hubertus, geboren te Grathem op 27 april 1868, overleden aldaar op 14 april 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina