Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Vossen, verver, geboren te Heythuysen op 12 april 1845, overleden aldaar op 19 augustus 1922, zoon van Jan Vossen en Jeanne Rijcx.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 oktober 1889 met
Wilhelmina Hubertina Zorman, geboren te Roermond op 5 oktober 1848, overleden te Heythuysen op 21 augustus 1917, dochter van Willem Zorman en Petronella Giesbers.
(Zij was weduwe van Jacobus Hendrikus Geraeds. Zij is eerder getrouwd te Roermond op 8 oktober 1878 met Antoon Houben, dienstknecht, geboren te Roggel op 2 mei 1841, overleden te Heythuysen op 6 december 1888, zoon van Herman Houben en Helena Craenen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruda Henrietta, geboren te Heythuysen op 5 mei 1890, overleden aldaar op 11 december 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina