Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter Hendrik Hubert Verschueren, bakker, geboren te Heythuysen op 12 maart 1855, zoon van Pierre Francois Verschueren en Maria Helena Pouls.


Hij is getrouwd te Sint-Gillis (B) op 20 oktober 1883 (1) met
Maria Carolina van Loo, keukenmeid, geboren te Gulpen op 4 februari 1852, overleden te Brussel op 21 augustus 1905, dochter van Jan Michael van Loo en Anna Maria Lemmens.

Hij is getrouwd te Sint-Gillis (B) op 17 maart 1906 (2) met
Barbara Cockmartin, kleermaakster, geboren te Halle (B) op 14 februari 1857, dochter van Willem Cockmartin en Catharina Devillé.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina