Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Curvers, werkman, geboren te Heythuysen op 3 april 1831, overleden te Weert op 21 april 1911, zoon van Leonard Curvers en Margaretha Aletten.


Hij is getrouwd te Weert op 25 juli 1866 (1) met
Joanna Jacobs, geboren te Weert op 10 december 1846, overleden aldaar op 16 mei 1869, dochter van Lambert Jacobs en Maria Elisabeth van der Steen.

Hij is getrouwd te Weert op 24 juni 1869 (2) met
Anna Catharina Krops, geboren te Weert op 7 oktober 1843, overleden aldaar op 26 december 1912, dochter van Jacobus Krops en Hendrina Stultiens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina