Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathis Curvers, dienstknecht en arbeider, geboren te Heythuysen op 7 september 1820, overleden te Tegelen op 13 april 1889, zoon van Leonard Curvers en Margaretha Aletten.


Hij is getrouwd te Tegelen op 2 oktober 1859 (1) met
Anna Gertrudis Bongaerdts, dienstmeid, geboren te Kessel op 21 augustus 1836, overleden te Tegelen op 31 december 1875, dochter van Robertus Bongaerts en Anna Maria Smeets.

Hij is getrouwd te Tegelen op 24 april 1876 (2) met
Barbara Engels, geboren te Maasbree op 1 september 1835, overleden te Swalmen op 27 juni 1905, dochter van Peter Engels en Maria Beurskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina