Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Heijmans, landbouwster, geboren te Grathem op 27 december 1833, overleden te Heythuysen op 22 februari 1861, dochter van Henricus Heijmans en Maria Helena Coolen.


Zij is getrouwd te Grathem op 16 april 1857 met
Sibert Vermeulen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 30 december 1829, overleden aldaar op 1 juli 1914, zoon van Godefridus Vermeulen en Maria Helena Verkennis.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 16 januari 1862 met zijn schoonzus Maria Gertrudis Heijmans, geboren te Grathem op 28 maart 1831, overleden te Heythuysen op 17 april 1871, dochter van Henricus Heijmans en Maria Helena Coolen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 13 februari 1860.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 21 februari 1861.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina