Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antoon Janssen, dagloner, geboren te Heythuysen op 3 september 1848, overleden aldaar op 27 december 1885, zoon van Corneille Janssen en Marie Peters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 23 juni 1847 met
Willemina Nijssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 22 december 1839, overleden aldaar op 29 juni 1909, dochter van Jean Gerard Nijskens en Jeanne Hanssen.
(Zij is later getrouwd te Heythuysen op 28 oktober 1886 met Wilhelmus Stappers, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 29 april 1839, overleden aldaar op 26 maart 1923, zoon van Guillaume Stappers en Johanna Beeren.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina