Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna Schummertz.


Zij was gehuwd met
Jacob Roemkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Frederik Willem, koopman, geboren te Teveren (D) op 28 juni 1842.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 10 mei 1875 (1) met Petronella Hubertina Suntjens, geboren te Heel en Panheel op 28 augustus 1841, dochter van Joannes Mathijs Suntjens en Gertrudis Reijven.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 22 juli 1884 (2) met Maria Elisabeth Berben, geboren te Heythuysen op 22 september 1849, overleden aldaar op 8 april 1901, dochter van Jan Berben en Wilhelmina Ickenroth.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina