Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Renier Jorissen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 12 mei 1857, overleden te Grathem op 19 februari 1935, zoon van Peter Jorissen en Hubertina Mechtildis Spitz.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 juni 1887 met
Anna Maria Hubertina Houben, landbouwster, geboren te Heythuysen op 26 oktober 1858, dochter van Pierre Thomas Hubert Houben en Anne Helene Seesmans.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Joannes Hubertus, taxateur, geboren te Heel op 17 februari 1892, overleden te Baexem op 23 februari 1976.
    Hij was gehuwd met Maria Apolonia Hubertina Stassen, geboren te Maasbracht op 13 oktober 1880, overleden te Baexem op 25 juni 1970, dochter van Wilhelmus Hubertus Stassen en Petronella Hubertina Beckers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina