Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Cornelia Caris, fabrieksarbeidster, geboren te Haelen op 23 maart 1892, overleden te Maastricht op 20 juni 1964, dochter van Hendrik Hubert Caris en Mathea Kessels.


Zij is getrouwd te Meerssen op 24 mei 1913 met
Johannes Mathijs Lahaije, fabrieksarbeider, geboren te Meerssen op 29 februari 1884, overleden aldaar op 28 augustus 1961, zoon van Jan Hubert Lahaije en Maria Elisabeth Erkenbosch.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina