Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis op 't Veld, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 11 februari 1870, wonende te Beesel, overleden aldaar op 22 april 1926, dochter van Pieter Jan op 't Veld en Hubertina Helena Verstappen.


Zij is getrouwd te Beesel op 2 juli 1897 met
Joannes Hendrikus van der Velden, arbeider, geboren te Beesel op 18 april 1870, overleden aldaar op 18 oktober 1947, zoon van Henricus van der Velden en Elisabeth Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina