Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Mertens.


Zij was gehuwd met
Peter Jan Stals.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, touwslager, geboren te Weert rond 1850.
    Hij is getrouwd te Helden op 3 februari 1890 met Gertrudis Gootzen, dienstmeid en herbergierster, geboren te Posterholt rond 1856, dochter van Cornelis Gootzen en Cornelia van Chruchten.
    (Zij is eerder getrouwd te Helden op 15 januari 1883 met Bernardus Broekmans, dienstknecht, geboren te Broekhuizen rond 1845.)
  • 3 : Jan Mathijs, geboren te Nederweert rond 1861, overleden aldaar op 26 augustus 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina