Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Rijcks, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 20 maart 1854, overleden aldaar op 2 januari 1926, dochter van Theodore Rijks en Guillemine Abrahams.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 11 april 1896 met
Everhardus Houben, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nederweert op 23 maart 1851, overleden te Heythuysen op 30 mei 1918, zoon van Pierre Houben en Guillelmine Hanssen.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 2 april 1880 met Anna Catharina Vestjens, dienstmeid, geboren te Nederweert op 9 februari 1853, overleden te Heythuysen op 9 november 1893, dochter van Jean Vestjens en Jeanne Kluskens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina