Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Louisa Hubertina Sophia Schepens, geboren te Grathem op 21 juli 1895, overleden op 26 maart 1979, begraven te Oler, dochter van Leonardus Schepens en Maria Elisabeth Heijmans.


Zij is getrouwd te Grathem op 18 april 1921 met
Mathias Franciscus van Mierlo, landbouwer, geboren te Weert op 5 april 1892, overleden op 8 maart 1980, begraven te Oler, zoon van Antoon Peter Joannes Hubertus van Mierlo en Elisabeth van Geleuken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Leonard Franciscus, geboren te Grathem op 18 maart 1924, overleden aldaar op 28 maart 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina