Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hobus, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 17 april 1870, overleden aldaar op 2 juni 1945, zoon van Heijligerus Hobus en Maria Catrina Deckers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 april 1895 met
Maria Josephina Ströpen, geboren te Vierssen (D) rond 1868, overleden te Heythuysen op 6 april 1944, dochter van Hendrik Ströpen en Hendrina Heurmanns.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, geboren te Heythuysen op 5 juni 1899, overleden aldaar op 24 augustus 1899.
  • 2 : Peter Johannes Hermanus, magazijnbediende, geboren te Heythuysen op 14 september 1906, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 5 oktober 1986, begraven te Heythuysen.
    Hij was gehuwd met Katharina Gertrud Ströpen, geboren te Vierssen (D) op 17 september 1910, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 20 oktober 1989, begraven aldaar, dochter van Heinrich Ströpen en Maria Gertrud Kamphausen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina