Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ferdinand August Hubert Gielen, notaris te Budel, geboren te Heythuysen op 27 januari 1844, overleden te Budel op 6 februari 1891, zoon van Carolus Ferdinandus Gielen en Gertrudis Elisabeth Maria Josephina Berben.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 11 september 1880 met
Maria Ida Hubertina Joanna Janssen van Son, geboren te Heythuysen op 4 april 1850, overleden te Weert op 26 september 1927, begraven te Heythuysen, dochter van Henri Jean Nicolas Janssen van Son en Antonetta Hendrina Elisabeth Schoolmeesters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Henri Charles Jacques, geboren te Budel op 21 november 1882, overleden te Heythuysen op 29 augustus 1968, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Weert op 20 april 1920 met Anna Virginie Maria Esser, geboren op 22 augustus 1881, overleden op 6 november 1965, begraven te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina