Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronille Vrinsen, blekersdienstbode, geboren te Baexem op 13 juli 1811, overleden te Stramproy op 2 februari 1869, dochter van Guillaume Vrinssen en Petronella Alofs.


Zij is getrouwd te Heemstede op 23 juni 1847 met
Martinus Houben, blekersknecht, geboren te Stramproy op 20 april 1815, overleden aldaar op 3 november 1899, zoon van Johannes Houben en Jacomina Leenaers.
(Hij is later getrouwd te Stramproy op 15 juli 1875 met Anna Catharina Hendriks, geboren te Stramproy.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina